Naantalin Asuntomessujen yleisösuosikki on tehty bauroc ECOTERM+ harkoista

29.11.2022

Jämerä kivitalo Naantalin Aurinkolinna voitti sekä Paras Messukohde että Paras Sisustus -yleisöäänestykset vuoden 2022 Asuntomessuilla. Kivitalossa energiatehokkuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota niin rakennuksen arkkitehtisuunnittelun, rakenteiden kuin tekniikankin osalta. Ulkoseinät on tehty massiivisista 500 mm bauroc ECOTERM+ harkoista ja tekniikka on mietitty viimeisen päälle. Rakennuksen päälämmönlähteenä on vesi-ilmalämpöpumppu ja siihen liitetty hybridivaraaja. Aurinkopaneelien ja vesikiertotakan energiaa varataan ja lisäksi takan piipusta otetaan lämpö talteen. Huolellisen suunnittelun avulla tekniikkaa on saatu upotettua tämän kauniin talon rakenteisiin.

Lue lisää Aurinkolinnasta täältä >