Yritys/yhteystiedot

Pohjois-Euroopan suurin kevytbetonituotteiden valmistaja

Bauroc International AS on Pohjois-Euroopan suurin karkaistujen kevytbetonituotteiden valmistaja ja vie tuotteita Balttian maiden lisäksi Suomeen, Ruotsiin, Tanskaan, Norjaan, Saksaan sekä Englantiin. bauroc kevytbetonintuotteiden vuosituotanto on 350 000 m3, mikä vastaa noin 2100 täyskivitalon runkomateriaalin tarvetta. Tuotevalokoimaan kuluvat hakot, väliseinälaatat, elementit ja palkit, joita käytetään asunto-, toimitila- ja teollisuusrakentamisessa. Korkealaatuiset raaka-aineet ja nykyaikainen teknologia takaavat sen, että bauroc-tehtaiden tuotanto on teknisiltä ominaisuuksiltaan maailman huippua.

baurocin kevytbetonituotteet ovat myös ekologisia ja ympäristöystävällisiä. Kaikki tarvittavat raaka-aineet saadaan tehtaan lähistöltä ja ne ovat täysin puhtaita. Tuotannossa syntyvä ylijäämä kierrätetään takaisin valmistusprosessiin, eikä tuotannosta synny lainkaan jätteitä. Kevuybetonituotteet ovat päästöttömiä ja kuuluvat rakennusmateriaalien puhtaimpaan M1-luokkaan.

bauroc on eurooppalaisen kevytbetoniyhdistyksen EAACA jäsen.

Lue kevytbetonin historiasta >

Yhteystiedot Suomi

Jämerä Kivitalot Oy on  Bauroc International AS:n, itsenäinen tytäryhtiö ja hoitaa bauroc tuotteiden myynnin Suomessa sekä kuluttajille, että ammattirakentajille.

Jämerä Kivitalot Oy
Fallåker 1, 02740 Espoo
puh:  0290 092 270

Katso myynnin yhteystiedot >

VARASTO

Noudot varastolta vain sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä myyntiin.

SFL South Finland Logistics Oy
Rälssitie 9, 01510 Vantaa
Ovi 8