Yritys/yhteystiedot

Bauroc on Pohjois-Euroopan suurin kevytbetonituotteiden valmistaja

Bauroc on Pohjois-Euroopan suurin karkaistujen kevytbetonituotteiden valmistaja ja vie tuotteita Viron, Latvian ja Liettuan moderneilta tehtailtaan Baltian maiden lisäksi Suomeen ja muihin Pohjoismaihin sekä Saksaan, Puolaan ja Sveitsiin.

Bauroc kevytbetonitehtaiden vuosikapasiteetti on 670 000 m3, mikä vastaa noin 8500 kivitalon ulkoseinäharkkojen määrää. Tuotevalikoimaan kuuluvat harkot, väliseinälaatat sekä raudoitetut elementit ja palkit, joita käytetään pientalojen lisäksi asunto-, toimisto- ja teollisuusrakentamisessa. Korkealaatuiset raaka-aineet ja nykyaikainen teknologia takaavat sen, että Bauroc tehtaiden tuotteet ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan maailman huippua.

Bauroc on Euroopan kevytbetoniyhdistyksen (European Autoclaved Aerated Concrete Association – EAACA) jäsen ja sen kaikilla tuotteilla on CE-merkintä.

Yritys on perustettu vuonna 2001 ja sen liikevaihto oli v. 2023 59 milj.eur. Bauroc työllistää 220 työntekijää. Jämerä Kivitalot Oy on Bauroc konsernin itsenäinen tytäryhtiö Suomessa.


Yhteystiedot Suomi

Jämerä Kivitalot Oy,
Fallåker 1, 02740 Espoo

Minna Korpi
tuoteasiantuntija
puh. 044 7573 212
minna.korpi@bauroc.fi

Kalev Rosenthal
yritysmyynti
puh. 044 7573 213
kalev.rosenthal@bauroc.fi

Myynnin yhteystiedot >