Tuotteet

bauroc kevytbetonituotteet ovat paloturvallisia, mittatarkkoja, kevyitä ja nopeita asentaa

bauroc kevytbetoni on täysin palamaton materiaali ja bauroc tuotteilla saavutetaan tiukatkin palovaatimukset. Karkaistu kevytbetoni on kosteutta kestävä materiaali ja sopii siksi erinomaisesti märkätilojen rakenteisiin. Ulkoseinät voidaan rakentaa yksiaineisista kevytbetoniharkoista, jolloin rakenteen toiminta on yksinkertaista ja varmaa vaihtelevissakin olosuhteissa.

Kevytbetonin kemialliset päästöt ovat pienet ja bauroc kevytbetoni on rakennusmateriaalien päästöluokituksen parhainta M1-luokkaa. Karkaistun kevytbetonin ympäristövaikutukset on selvitetty EPD-selosteessa tarkkaan ja materiaalina se on vähähiilinen kivimateriaali.

bauroc kevytbetonituotteet ovat kevyitä, erittäin mittatarkkoja ja työstettäviä ja soveltuvat siksi erinomaisesti myös korjausrakentamiseen.

Harkot, palkit, elementit ja väliseinälaatat kaikkeen rakentamiseen

Tuotevalikoimaan kuuluvat kevytbetoniharkot ulko- ja sisäseiniin, väliseinälaatat, valmiiksi raudoitettut palkit ja seinä- ja tasoelementit. Kaikki elementit on valmiiksi kuormaluokkiin mitoitetut, mikä helpottaa suunnittelua.

Karkaistu kevytbetoni rakennusmateriaalina >

bauroc kevytbetonin ominaisuudet, video 1:34 >

Kysy lisätietoja, pyydä tarjous
Kalev Rosenthal, puh. 044 7573 213, kalev.rosenthal@bauroc.fi