Pohjois-Euroopan suurin kevytbetonituotteiden valmistaja AEROC vaihtoi nimensä baurociksi

20.03.2017

Pohjois-Euroopan suurin kevytbetonituotteiden valmistaja Aeroc International AS on muuttanut nimensä Bauroc International AS:ksi. Uusi bauroc-tuotenimi kuvaa paremmin viime vuosina voimakkaasti laajentunutta kevytbetonituotteiden valikoimaa. Samassa yhteydessä bauroc-konserniin kuuluvan Jämerän yritysnimi vaihtuu Jämerä Kivitalot Oy:ksi.

bauroc toimittaa karkaistuja kevytbetonituotteita kaikkiin Baltian maihin sekä Suomeen, Ruotsiin, Tanskaan, Norjaan, Saksaan ja Englantiin. Tuotevalikoima käsittää koko rakennejärjestelmän: harkot eri käyttötarkoituksiin sekä raudoitetut elementit: palkit, taso- ja seinäelementit sekä maanpaine-elementit. Tuotteita käytetään teollisuuden ja julkisten rakennusten rakentamisessa sekä pientalorakentamisessa.

Bauroc International AS ja Jämerä Kivitalot Oy omistajuus ja organisaatiot säilyvät entisellään.

Kevytbetonituotteet täysin puhtaista ainesosista

baurocin karkaistut kevytbetonituotteet valmistetaan täysin puhtaista raaka-aineista Kundan tehtaalla Pohjois-Virossa. Tehdas on valmistunut vuonna 2001 ja sen nykyaikaisen teknologian sekä puhtaiden raaka-aineiden ansiosta bauroc kevytbetonituotteet ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan aivan maailman huippua.

Ulkoseinärakenne, joka hengittää ja takaa siksi hyvän sisäilman

baurocin lippulaivatuote on EcoTerm+ lämpöharkko, josta rakennetuissa ulkoseinissä ei tarvita lisälämmöneristeittä tai muovikalvoja. Seinät hengittävät oikealla tavalla ja takaavat näin hyvän sisäilman. Kun tähän lisätään vielä karkaistujen kevytbetonituotteiden paloturvallisuus, niin toista vastaavilla ominaisuuksilla olevaa rakennusmateriaalia on vaikea löytää.

bauroc tuotevalikoima kattaa koko rakennejärjestelmän

 • bauroc ECOTERM+ lämpöharkot
 • bauroc ELEMENT ja LUX väliseinälaatat
 • bauroc HARD suuria puristuslujuuksia vaativiin rakenteisiin
 • bauroc ACOUSTIC ääneneristysharkot
 • bauroc CLASSIC ja UNIVERSAL yleisharkot
 • bauroc PALKIT
 • bauroc KATTOELEMENTIT
 • bauroc SEINÄELEMENTIT
 • bauroc PORRASELEMENTIT
 • bauroc MAANPAINE-ELEMENTIT

bauroc-nimeen sisältyvät arvot, jotka jatkavat jo 15 vuoden aikana luotua positiivista yrityshenkeä

 • bauroc kevytbetonituotteet sopivat kaikkeen rakentamiseen
 • bauroc tuotteet ovat ekologisia: ne valmistetaan täysin puhtaista raaka-aineista, jotka saadaan tehtaan välittömästä läheisyydestä
 • bauroc tuotekehitys on innovatiivista ja vastaa nopeasti asiakkaiden tarpeisiin
 • bauroc takaa tuotteiden korkealaatuisuuden: tuotteet täyttävät Eurooppalaiset rakentamisen korkeimmat laatuvaatimukset ja standardit
 • bauroc edistää turvallista ja terveellistä asumista: materiaalit ovat palamattomia ja epäorgaanisia eli homehtumattomia luonnonkiviaineksia